Contactati-ne acum: 0760.758.318 / 0774.640.791 info@exoticcool.ro

Curatenie dupa constructor in Bucuresti si judetul Ilfov

Firma de curatenie Exotic Cool va ofera servicii profesionale de curatenie dupa constructor in Bucuresti atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.

Curatenia dupa constructor este unul dintre cele mai solicitate servicii ale firmei de curatenie Exotic Cool. Motivul principal este ca, dupa finalizarea lucrarilor de constructie sau renovarea unui imobil, proprietarul de obicei nu dispune de mijloacele necesare pentru a curata locul pe cont propriu, pentru acest lucru fiind nevoie de echipamente profesionale de curatenie si echipaj specializat.

In procesul de curatenie dupa constructor echipa noastra se ocupa de toate aspectele implicate in acest lucru, incepand de la curatarea si degajarea molozului, stergerea completa de praf a interiorului, curatarea mobilei, pana la stergerea geamurilor, curatarea si dezinfectarea peretilor si a pardoselilor, curatarea plantelor si a celorlalte elemente din interior.

Ca si in cazul curateniei generale si curateniei de intretinere, toate aceste lucrari se efectueaza cu echipamente profesionale speciale pentru acest tip de activitate si cu personal specializat.

 

  • curatarea geamurilor de ciment, zugraveala sau alte materiale;
  • aspirarea, spalarea, curatarea de materiale de constructii a pardoselilor;
  • curatarea usilor, prizelor, intrerupatoarelor, plintelor, balustradelor;
  • curatarea gresiei si faiantei din bucatarii si bai de ciment sau alte materiale;
  • strangerea gunoaielor si resturilor dupa echipa de mesteri.