Contactati-ne acum: 0760.758.318 / 0774.640.791 info@exoticcool.ro

Despre Noi

Afla mai multe despre echipa Exotic Cool

 

Serviciile noastre

Cine suntem

Firma de curatenie din Bucuresti Exotic Cool și-a început activitatea la mijlocul anului 2018, din dorința de a oferi servicii de curățenie în adevăratul sens al cuvântului, la o înaltă responsabilitate și calitate profesională și bineînțeles prețuri competitive.

Misiunea firmei de curatenie din Bucuresti Exotic Cool este de a oferi un serviciu de curățenie de cea mai buna calitate care permite clienților noștri să petreacă mai mult timp făcând lucrurile pe care le bucură. Scopul nostru este de a cunoaște clienții individuali pentru a oferi serviciile personalizate de curatenie pe care si-le doresc.

Firma noastra de curatenie se mândrește mult cu oferirea serviciilor de curatenie dincolo de așteptările dvs. Toți angajații noștri sunt supuși unei instruiri aprofundate, în conformitate cu orientările coerente, pentru a oferi un serviciu de calitate.

Clientii nostri ne recomanda

“O echipa foarte profesionista. Durata timpului de curatenie a fost extrem de rapida si sunt foarte multumit de rezultate. Atunci cand iti renovezi casa si nu mai ai energie pentru curatenia de dupa, Exotic Cool este echipa care te ajuta in timp record la curatenia casei tale.”

Matei Marian – Bucuresti

“Oameni de treaba, foarte sociabili, amuzanti dar mai ales harnici. Sotia si prietenele ei recomanda aceasta echipa ori de cate ori te aflii in dificultate si timpul nu este de partea ta.”

Augustin Melinte – Popesti Leordeni